Button für Menü
REMONDIS België

Efficiënte afvalverwerking

REMONDIS DE VOCHT is een klein en geolied team van professionele afvalverwerkers met een uitgebreide kennis van diverse materialen en de verschillende afvalstromen.

Dankzij onze familiale en persoonlijke aanpak, waarbij niemand een nummer is, kunnen we steeds een efficiënte oplossing vinden voor uw afvalvraagstuk.

Eigen sorteercentrum = maximale recyclage

 • REMONDIS DE VOCHT heeft op zijn terrein, een eigen sorteercentrum. Jaarlijks verwerkt de performante sorteerlijn meer dan 80.000 ton gemengd afval. Door de inzet van onze professionele medewerkers, die de afvalstromen en de wetgeving door en door kennen, wordt er optimaal gesorteerd. Zo spelen we in op het belang van een circulaire toekomst.

Regionale speler met internationale ondersteuning

Onze regionale verankering zorgt voor een betrokken dienstverlening waardoor we zowel particulieren als kmo’s en grote industriële bedrijven in de regio Antwerpen, Vlaams Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tot onze klanten mogen rekenen. Ontdek hier in welke gemeenten we met eigen containers werken (incl. plaatsing, ophaling en verwerking afval)

Sinds 2017 maken we deel uit van de Remondis groep, een volwaardig familiebedrijf met tachtig jaar afvalverwerking- en recyclage ervaring én een internationale voorloper in de circulaire economie.

Door toe te treden tot deze groep kan REMONDIS DE VOCHT niet alleen een nationale dekking geven wat afvalophaling betreft maar ook verder zijn professionalisme in recyclage en de circulaire economie uitbouwen en zo het klimaat mee beschermen.

Onze troeven in één oogopslag

  • Maatwerk en expertise
  • Persoonlijk contact
  • Regionale verankering met internationale ondersteuning
  • Eigen sorteercentrum
  • Maximale recyclage, circulaire toekomst
REMONDIS DE VOCHT bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacy policy & cookiesWhistleblower Policy

© 2024 REMONDIS SE & Co. KG