Button für Menü
REMONDIS België
 • Het voltallige Remondis De Vocht team voor een Remondis container met afdekzeil

Efficiënte afvalverwerking

REMONDIS DE VOCHT is een klein en geolied team van professionele afvalverwerkers met een uitgebreide kennis van diverse materialen en de verschillende afvalstromen.

Dankzij onze familiale en persoonlijke aanpak, waarbij niemand een nummer is, kunnen we steeds een efficiënte oplossing vinden voor uw afvalvraagstuk.

Eigen sorteercentrum = maximale recyclage

 • REMONDIS DE VOCHT heeft op zijn terrein, een eigen sorteercentrum. Jaarlijks verwerkt de performante sorteerlijn meer dan 80.000 ton gemengd afval. Door de inzet van onze professionele medewerkers, die de afvalstromen en de wetgeving door en door kennen, wordt er optimaal gesorteerd. Zo spelen we in op het belang van een circulaire toekomst.

  • ingang Remondis De Vocht sorteercentrum

Regionale speler met internationale ondersteuning

Onze regionale verankering zorgt voor een betrokken dienstverlening waardoor we zowel particulieren als kmo’s en grote industriële bedrijven in de regio Antwerpen, Vlaams Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest tot onze klanten mogen rekenen. Ontdek hier in welke gemeenten we met eigen containers werken (incl. plaatsing, ophaling en verwerking afval)

Sinds 2017 maken we deel uit van de Remondis groep, een volwaardig familiebedrijf met tachtig jaar afvalverwerking- en recyclage ervaring én een internationale voorloper in de circulaire economie.

Door toe te treden tot deze groep kan REMONDIS DE VOCHT niet alleen een nationale dekking geven wat afvalophaling betreft maar ook verder zijn professionalisme in recyclage en de circulaire economie uitbouwen en zo het klimaat mee beschermen.

Onze troeven in één oogopslag

  • Maatwerk en expertise
  • Persoonlijk contact
  • Regionale verankering met internationale ondersteuning
  • Eigen sorteercentrum
  • Maximale recyclage, circulaire toekomst
  • Jan De Vocht bij container op vrachtwagen

REMONDIS DE VOCHT bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacy policy & cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Duurzaamheid

  Besparen van grondstoffen en klimaatbescherming zijn basispijlers van de bedrijfsfilosofie van REMONDIS. Hier leert u onze World of Sustainability beter kennen.
  Duurzaamheid


  Contact

  REMONDIS De Vocht bvba
  Steenweg op Waarloos 41a
  2840 Rumst
  Belgium
  T +32 3 844 99-09
  F +32 3 844 98-89
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG