Button für Menü
REMONDIS België
 • rolcontainer wordt door Remondis De Vocht geledigd en gereinigd

Stipte afvalophaling, het startpunt van een circulaire toekomst

REMONDIS DE VOCHT laat u niet met uw afvalvraagstuk zitten. Wanneer u bij ons een container huurt, dan zit de ophaling ervan steeds in de prijs inbegrepen. Onze all-in aanpak van verhuur t.e.m. maximale recycling van meer dan 22 afvalstromen, maakt van ons uw volwaardige partner, die mee denkt over een circulaire toekomst.

Voor de ophaling van open containers voorzien wij gratis afdekking met een zeil zodat er ook tijdens het transport geen afval in het milieu terechtkomt.

 • Afvalophaling op uw ritme

   • open container met big bags

  • Als bedrijf met een kleine en dus flexibele structuur, kunnen we prima inspelen op uw wensen betreffende het plaatsen, legen en ophalen van open, gesloten en rolcontainers. Is uw container sneller gevuld dan gedacht? Heeft u toch meer containers nodig?

   Neem telefonisch contact met ons op +32 3 8449909 of via mail info@remondisdevocht.be en wij garanderen een snelle oplossing.


  Regionaal of nationaal?
  REMONDIS DE VOCHT gaat met het afval aan de haal

   • vuilniswagen van Remondis De Vocht voor rolcontainers

  • Als klein, autonoom bedrijf, ondersteund door de nationale en internationale werking van de Remondisgroep, kunnen we u een nationale dekking voor afvalophaling van containers aanbieden.

   Of u nu een particulier bent of bedrijf, onze ophaalservice dekt, al dan niet via onze partners, heel België. U kan dus overal rekenen op de perfect service en transparante prijzen van REMONDIS DE VOCHT.


  Ophaling gevaarlijk en chemisch afval

REMONDIS DE VOCHT bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacy policy & cookies


  Schrijf ons

  Ons Privacybeleid is van toepassing


  Duurzaamheid

  Besparen van grondstoffen en klimaatbescherming zijn basispijlers van de bedrijfsfilosofie van REMONDIS. Hier leert u onze World of Sustainability beter kennen.
  Duurzaamheid


  Contact

  REMONDIS De Vocht bvba
  Steenweg op Waarloos 41a
  2840 Rumst
  Belgium
  T +32 3 844 99-09
  F +32 3 844 98-89
  Email

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG