Button für Menü
REMONDIS België
 • Open container op vrachtwagen nabij Scheldekaaien met zich op Antwerpen

 • Uw afval, onze grondstof

  Bij REMONDIS DE VOCHT draait alles om kwaliteitsvol inzamelen en verwerken van allerlei soorten afval.

  Als familiebedrijf met meer 50 jaar ervaring in de afvalverwerking zorgen we er voor dat uw afval, na een doorgedreven en milieubewust uitgevoerde sortering, zoveel als mogelijk gerecycleerd wordt tot grondstof, product of energiebron. Zo dragen we samen met u, ons steentje bij aan een circulaire economie en de wereld van morgen.

  Of u nu particulier, kmo, bouwbedrijf of overheid bent, REMONDIS DE VOCHT biedt voor ieder afvalprobleem de meest efficiënte en duurzame oplossing.  Samen voor een duurzame, circulaire toekomst

  Als lid van de familiale ondernemingsgroep REMONDIS een wereldspeler op het vlak van recyclage, streven we naar een circulaire toekomst. De maximale herwinning van grondstoffen staat daarbij centraal.
  Voor ons is afval niet het einde, maar het begin van een (nieuw) product. Door samen te werken met REMONDIS DE VOCHT kan u ook bijdragen tot een besparing op primaire energiebronnen en het werken aan een duurzame toekomst.

  • Nieuwsmagazine

   Om op de hoogte blijven van innovatieve ontwikkelingen in afvalverwerking en alle REMONDIS-werkterreinen biedt het tijdschrift REMONDIS AKTUELL u de nieuwste informatie.

   • drie newsletters van Remondis over duurzaamheid en recyclage

REMONDIS DE VOCHT bvba
Algemene voorwaardenColofonPrivacy policy & cookies

© 2020 REMONDIS SE & Co. KG